Creadoness

Creadoness es un projecte que fomenta l’autoocupació i l’emprenedoria tèxtil, com a generadors de noves oportunitats laborals i socials per a dones en risc d’exclusió, supervivents de violència de gènere i en atur. Es treballa l’apoderament simbòlic, corporal, social i laboral, dins d’un marc de confiança i aprenentatge col·lectiu d’intercooperació, basat en els valors de l’Economia Social i Solidària.

Es un programa estumula a la dona com creadora de si mateixa; creadora tèxtil; creadora de les seves xarxes i del propi camí laboral.

S’ofereix acompanyament artterapeutico i de consciència corporal, potenciar habilitas socials per l’entorn laboral a través del teatre de les oprimides; formació en costura creativa i d’economies alternatives, així com teoria empresarial i assessories enfocades a l’emprenedoria tèxtil.

El programa es divideixen en tres eixos temàtics:

– Acompanyament arteterapéutico, a fi de reelaborar nous referents identitaris i el desenvolupament del propi potencial creatiu;
– Tallers de costura com a pont per a la reinserció laboral;
– Formació en empreneduria textil y assessorament individual en  autogestió per a l’organització de la venda de productes realitzats artesanalment

Una vegada finalitzades les formacions i aconseguint els estàndards de qualitat, s’incorporen en la fase de producció per a la marca associada al programa, i així contribuir en la microeconomia comunitària.

Aqui tens la botiga online on trobessis mes detalls del programa i els nostres productes fets amb amor

http://www.creadoness.com

Programa coordinat per:

Amb el suport de: 

Comments are closed.